torstai 11. heinäkuuta 2013

Valkea aamu 26.10.2012

Tänään lähdettiin metsään ihan vaan liikunta kannalta jne aamuyöllä/aamulla satoi 1-2cm lunta. Jäljittömään maastoon siis lähdettiin vähän jälkeen klo 9. Eipä aikaakaan mennyt kun rico päästi pari haukahdusta ja tuli tunne että mitä nytkö se jo haistaa pupun jossain vaikkei täällä jälkiä oo :) no kello oli vähää vaille 10 kun se sitten tapahtui eli ajo lähti. Siinä sitten iloisena hymyssä suin kävelin maastoon kanssa että jos pääsis katteleen ajattevaa. Sopinut olin itseni kanssa että pyssyn otan käteen vasta 2h ajon jälkeen. No n.25 min oli takana kun se jänö sieltä sit tuli ihan kuin tietäen sopimukseni istumaan n.5m sitten liikkeelle, uudestaan pylly maahan 20m… 30m..45m että tällei nyt olisin kaivannu videokameraa! No koira tuli minuutin perässä ja katto sillai että mitä sä nyt pelleilet oisit ampunu :)
AJo kulki reilu tunnin ja sitten tuli kunnon hukka ison ojan kohalle, siinä sit taisi mennä joku puoli tuntia ennen kuin löysi uudelleen sen. Sitten jänis alkoikin käyttää vaan kaikkia risukkoja hyväkseen, gps seurattuna vielä välillä homma meni suunnilleen näin: 150m suoraan, 50taakse ja hyppy sivuun. tuollaisiakin teki kolme peräkanaa. Ja sitten mitä käytti paljon oli näiden suurten ojien penkat missä viipelsi.
Joskus puol 2 aikaan kuulin jäniksen muttei tullu näytille enää.. matkaa oli n.80m. Ajo alkoi oleen vähän katkonaista kun mentiin paljon samaa jälkee yms. Mutta sitkeytensä tuo taas näytti ja sain sen sitten hukalta kiinni kun kello näytti kolmea.
Hyvää treeniä koiralle!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti