maanantai 27. tammikuuta 2014

27.01

Aamulla sateli lunta ja jäljet oli painautunu kiinni, tunnin verran meni että yö jälki risukosta löytyi mikä näkyi juuri ja juuri... pitkän etsimisen jälkeen jänis ylös sitä sit kestikin noin tunnin verran jolloin jänis oli muistaakseni 6 kertaa tiellä ja samalla tuli passimieskin samaa tietä autolla ja pasmat meni sekaisin. Tämä jänis olisi jäänyt itselle alussa eräksi mutta halusin koiralle ajoaikaa :)
No lopulta koira poistui kyseiseltä tieltä metsään ja noin 200m päästä taas ajo alkoi ja uskottiin saman ajon jatkuneen. Nyt odoteltiin sit tiellä valmiina missä jänis oli seikkaillut. Aikaa kului ja kului .. ajo pyöri todella pienellä alueella. 90min ajoa oli takana kun ajo meni samaan ojitettuun alueeseen samaa rinkiä noin 5 kertaa ja siihen se  hukkui ja päätin mennä katsomaan ja heti hämmästyin kun huomasinkin ojissa käpytelleen ketun. Samalla pieni vitutuksen poikanen heräsi kun olisi voinut olla helppo passittaa jos olis heti tienny ketun olevan ajossa :(
No koira otettiin jo välissä kii passimiehen toimesta mutta koira vinkui kun mikäkin niin sanoin että laskes ny viel hetkeks niin katotaan eikä aikaakaan kun ajo raikasi taas metsässä mutta nyt kun ketun otti uudelleen ylös niin kettu otti hatkat! Ajoa kesti vielä noin 40min mennen kauheeseen risukkoon missä aamun jänis oli, sieltä sit koira kii ja suuret kehut päälle!
Ricolle matkaa kertyi noin 38.5km! Silti autolle päästyä vinkui vaan takaisin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti