tiistai 12. marraskuuta 2013

11.11 ja 12.11

Eilen meni aamupäivä aikaslailla kylmän haun opetteluun kun yöllä oli vielä lämpöasteita ja aamulla heitti muutaman asteen pakkasta niin ei tuntunut haisevan mutta hyväähän tuokin teki:) Otettiin kevyt aamupäivä sen johdosta ja tänään sit mentiin uudestaan todella tuuliseen ja muutaman plus asteiseen aamuun..
Ei mennyt kuin hetki kun (joku haju) löytyi.. sitä koira seurasi kilometrin verran muutama haukahdus sillä matkalla ja sit ajettava löytyi, 20min pysyi metsässsä jolloin tielle, ajoi tietä noin 2km ja siihen jäi eikä oikein osannu sanoo painoko vaan tietä edelleen naapuri pitäjään vai eikö vaan hyppyä tieltä löytyny.
Aikansa siinä haki kumpaakin tien sivua, jolloin taas joku haju otti nenään toiselta puolelta ja taas kaukaa noin km päästä ajettava ylös, hyvää ajoa reilu puol tuntia jolloin tielle hukka, selvitteli aikansa sitä mutta sitkeys palkittiin ja taas mentiin, ajettava pyöri paljon samaa jälkeä ja pienen pientä aluetta (siitä johtuen ajo meni välillä katkonaiseks), yhteensä ajo kesti hukkineen parisen tuntia, jossa oli kaks isompaa hukkaa kumpikin samalla tiellä mutta sitkeydestä taas plussaa koiralle että haki vaan aina uudestaan tieltä hypyn tässä ajossa! Lopulta se sit hukkui alueelle missä oltiin melkein koko aika pyöritty ja menin nappaan Ricon hukalta pois, ei ollu ees puoli päivä mutta koiralla matkaa jaloissa oli talsittuna jo 30km niin päätin että nyt riittää:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti