perjantai 30. elokuuta 2013

30.8.2013

Kolmatta kertaa tälle syksyä tosiaan metsään, taas pidettiin kiinni noin kello 5 oli kyllä aikas paljon pimeämpää kuin viimeks että näyttää syksy tulevan kovaa vauhtia :)
Ei keritty kuin n.300m niin huomasin että koira kiinnostui hajuista ja itse jäin paikoilleni odottelemaan, tällä kertaa tosin yllättävän pitkään meni.. Joko jälki oli illallinen tai sit oli useampi elukka ollu samalla alueella niin isoa lenkkiä koira teki kun sitä ylös etsi... mutta noin puol 7 ylösotto josta melko suoraa ajoa noin kilometri ja melkein samaa reittiä takas aikaa tähän kului n.20min.. ja tosiaan sitten hukka sinne missä koira koko aamu haun pyöri.. Mietin että se oli siinä mutta koira jatkoi siellä sitkeästi.. puolen tunnin päästä alkoi jäljittään jotain jälkeä (tutkasta seurailin)..
Matkaa kertyi varmaan lähemmäs kilometri kun omistajan suupielet kääntyi taas hymyyn ja ajo kuului :)
En päässyt vieläkään näkemään ajettavaa vaikka kuinka yritin autollakin eteen, mutta näin koiran tie työskentelyä joka siinä kohtaa sai kyllä täydet 10 pistettä. Kauheaa vauhtia tuli ajaen tietä vastaan ja jarrut lukkoon kun ajettava oli poistunut metsän puolelle:)
No mutta kuitenkin hukka tuli sitten lopulta isommalle tielle noin puolen tunnin hyvän ajon saattelemana. Koira seurasi kyllä lopulta tietä melkein kaks kilometriä, ja sit sai kunnolla vasta hajua nenäänsä kun ajoi tietä hetken ja vielä pienen minuutin lenkin metsän puolella, uudestaan tielle josta oli kai mennyt suoraan yli kun sinne ois pitäny päästä mutta minä päätin että saa riittää tältä päivältä:)
Ensi viikolla jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti